azarnush

عمل بینی

azarnush

عمل بینی

تمامی چیز در رابطه سپید شدن غیرقابل رجوع موها

تمامی چیز در رابطه سپید شدن غیرقابل رجوع موها 

هفت صبح : خیلی ها سپید شدن موها را تحت عنوان علامتی برای پیری میشناسند البته عواملی در سپید شدن موهای جوان ها نقش دارا‌هستند که علم پزشکی هنوز نیز در‌پی آشنایی خوبتر و کامل شدن فهرست آنهاست . 

عمل بینی در مشهد

ده سال سوم و چهارم معاش وقتی است که سپید شدن موی به صورت ارگانیک آغاز میشود البته بعضی اشخاص در ده سال دوم قدمت خویش یعنی زودتر از آنچه بایستی به‌این عارضه در گیر می‌شوند و در سالیان جوانی مراحل رنگدانه سازی در گیسو آن ها متوقف می‌شود . این رنگدانه ها نصیب میانی گیسو را لبریز می نمایند و از بین رفتن آن ها ادله با اهمیت سپید شدن موهاست . 


ارتقاء سن اولی دریافتی است که دیگر افراد با مشاهده سفیدی موهای شما خواهند داشت . این دستور ارگانیک در اثر فرسودگی سلول های رنگی ساخت میشود البته مسئله های ژنتیکی اشخاص را می توان مهم ترین ادله سپید شدن موها دانست و علل اکتسابی هم تا حدودی در آن موثرند . پژوهشگران بدین سود رسیده اند که پیشگیری از سپید شدن در میانسالان نا ممکن است . 


35 سالگی سن میانگین سپید شدن موهاست و گذشته از گیسو راز , موهای ریش و سبیل سپید میشوند . سپید شدن در سطح بعدی منطقه شقیقه و بعد از آن فرق رمز را در بر میگیرد . برخلاف تصور عموم , چیدن موی , رنگ آمیزی وکندن موهای سپید سبب ساز دوچندان شدن تعداد این موها نخواهد شد . تقسیم سلول و ساختن سلول های نو پرورش طولی موی مهم ترین وظیفه سلول های ریشه موی به شمار می‌آید . 


سلول های رنگدانه ساز یا این که ملانوسیت نیز در کنار همین سلول ها وجود دارا هستند . رنگدانه یا این که به عبارتی ملانین به باطن سلول هایی که در هم اکنون ساخت ریشه موی می‌باشند تزریق میگردد ومیزان رنگدانه ها والبته جنس موها , رنگ گیسو را انتخاب می نماید . فیض جلوگیری رنگدانه سازی سلول های رنگدانه ساز , سپید شدن گیسو است و این فرایند تدریجی از ریشه موی شروع می شود . 


در شرایطی که رنگ گیسو شما از سیاه به خاکستری تغییر و تحول پیدا کرده بدین معناست که ملانوسیت ها یا این که سلول های رنگدانه ساز , غیر فعال گردیده اند یا این که تعداد ملانین در هر تار موی , کمتر از حد معمول است . در صورتیکه ملانوسیت ها رنگدانه های خویش را تماما از دست بدهند نیز موی سپید می‌شود . 


کلیه چیز در رابطه سپید شدن غیرقابل رجوع و برگشت موها 


چه بخوریم؟ 


سپید شدن موها آرم ریزش موی نیست چون ریشه موهای سپید شده سست نیستند البته از موهای رنگی آسیب پذیر ترند . متخصص ها دانش تغذیه معتقدند تناول کردن مواد غذایی دارنده املاح روی , آهن , پتاس و منگنز برای جلوگیری از سپید شدن زودرس موها موثرند . فقدان ویتامین ها علی الخصوص ویتامین B12 هم در این باره تاثیرگذار است . 


آن ها می‌گویند علاوه بر عوامل موروثی , بعضی بیماری ها وهمچنین ارتقاء گلبول های سپید خون , فقدان فلزاتی نظیر منگنز , روی , آهن , تیتانیوم , ید و مس , در سپید شدن و شکنندگی موها فراوان تاثیرگذارند . به همین منظور آنهایی که سفیدی موهای شان آغاز شده می بایست میوه هایی نظیر سیب , گلابی , هلو و دیگر میوه های دارنده فلز منگنز را با پوست میل نمایند . 


سیر , پیاز , موسیر و تره نیز جزء سبز های دارنده فلز منگنز می‌باشند . این مواد ارگانیک ضمن کاهش فشار خون با از بین بردن عوامل سد کننده جریان خون به پیاز گیسو , آنان را تقویت و سپید شدن موها را به تعویق می اندازد . طب سنتی ما ایرانیان تناول کردن جوشانده سنبل الطیب و جوشانده سبوس گندم را تحت عنوان راهی ارگانیک و اما گیاهی برای کاهش سرعت سپید شدن موی و نگهداری رنگ آن معرفی می نماید و چرب کردنموها با روغن زیتون را هم موءثر می داند . 



گول نخورید لطفا! 


همانطورکه اشاره شد پژوهشگران چیره نشده اند خط مش درمانی به سری برای برطرف شدن فرایند سپید شدن ارگانیک موها شناسایی نمایند و در امر واهی و فارغ از بها علمی بودن تبلیغات زیادی که دراین مورد انجام میگردد هشدار می دهند . 


با وجود این , در بعضی موردها می توان سپید شدن زودرس موی در ده سال دوم معاش را معالجه کرد . از‌آنجا که سپید شدن از ریشه آغاز میشود و طی دو تا سه سال به‌تدریج به ساقه گیسو میرسد هیچ کرم یا این که لوسیونین می تواند بازگرداندن رنگدانه سازی به موی را امکانپذیر نماید . 


متخصص ها پوست تاکید می نمایند اثربخشی ظاهری کالاهای تبلیغاتی در موضوع معالجه سپید شدن گیسو به دلیل وجود نوعی رنگ گیسو در آنهاست که موها را تیره می نماید . به همین بهانه موها هم‌زمان با انقطاع مصرف این مواد , مجدد سپید میشوند .

تمامی چیز در رابطه شیر مامان


– شیر مامان بر ضریب هوشی نوزاد اثر دارااست . 
2 - شیر مامان منجر تقویت تلاش ریه های نوزاد می گردد و از مشکلات تنفسی و تنگی نفس جلوگیری می نماید . 
3 - شیر مامان دارنده اسیدهای چرب , قند لاکتوز , آب و اسید آمینه است . 
4 - شیر مامان ضد بیماری می‌باشد , چون آنتی بادی های تن مامان از روش شیر به نوزاد انتقال می یابد . 
5 - شیر مامان از نوزاد در قبال پنومونی ( سرشت الریه ) , مسمومیت غذایی , برونشیت , عفونت های میکروبی , آنفلوآنزا , عفونت گوش , حساسیت , جوش , اسهال و سرخجه حفظ می نماید . 
6 - شیر مامان دارنده دستکم 100 قسمتی از است که در شیرخشک یافت نمی‌شود . 
7 - مکیدن سینه مامان به رویش فک نوزاد یاری می نماید و کودکی که دارنده فک محکمی باشد , دندان های سلامتی خواهد داشت . 
8 - شیر مامان دارنده فواید روانشناسی هم می‌باشد بنابراین که بچه به مامان متعلق میگردد . در طول به دنیاآمدن , نوزاد 30 تا 38 سانتی متری خویش را می بیند و این مسافت ای است که بین صورت مامان و نوزاد هست . 
9 - از سوی دیگر نوزاد از گرمی سینه مامان خویش لذت می‌برد و بیشتر شیر می‌خورد . 
10 - کودکانی که از شیر مامان خورده اند , تا سن 15 سالگی کمتر مبتلا دیابت گونه یک , بیماری MS , بیماری قلبی و سرطان می گردند . 
11 - خردسال ها شیر مامان خوار مشکلات روانشناختی , رفتاری و یادگیری کمتری دارا هستند . 
12 - شیر مامان شایسته ترین غذای نوزاد است . شیر مامان ترکیبی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات و مایعاتی است که تمام این ها برای پرورش مغز و تن حتمی میباشد . 
13 - شیرمادر خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد را کم می نماید . 
14 - شیرمادر از بخش اعظمی از بیماری ها و مشکلات دوران بزرگسالی هم جلوگیری می نماید . این مشکلات و بیماری ها عبارتند از : چاقی و طولانی تر وزن , ارتقاء فشار خون , ارتقاء کلسترول خون , اگزما , دیابت , آسم و لوسمی ( سرطان خون ) . 
15 - شیرمادر می تواند میزان استرس و خون ریزی بعداز وضع حمل را کاهش دهد . 
16 - تغذیه نوزاد با شیر مامان در سال نخستین معاش , میزان بیماری ها و مرگ و میر ها را کاهش می‌دهد . 
17 - شیر مامان دارنده اسید چربی است که به پرورش مغز نوزاد یاری می نماید . 
19 - نوزادان شیر مادرخوار بیش تر وزن نمی یابند , بلکه به وزن دلخواه سن و قد می رسند . 
20 - نوزادان نارسی که شیر مامان می خورند , خوب تر پرورش می نمایند و ضریب هوشی بالاتری نسبت به نوزدان نارسی که شیر کم آب می خورند , دارا هستند . 
21 - شیر مامان مدام مهیا است و احتیاج به گرم کردن و میکروب زدایی ندارد . 
6 استفاده شیرمادر برای مامان 
1 - شیردهی احتمال بارداری دوباره را کاهش می‌دهد . 
2 - مادرانی که به نوزاد خویش شیر داده اند , از بیماری پوکی استخوان , سرطان پستان , سرطان رحم , سرطان تخمدان , دیابت جور 2 و سلیاک ( عدم تحمل گلوتن گندم ) در امان می‌باشند . 
3 - شیردهی موجب کاهش وزن مامان می گردد . مامان میزان متعددی کالری را برای ساخت شیر از دست میدهد , در سود ارتقاء وزن دوران بارداری اش کاهش می‌یابد . 
4 - مکیدن سینه مامان سبب ترشح هورمونی می گردد که‌این هورمون , رحم را به‌سرعت به شرایط اولیه خویش برمی گرداند . 
5 - از دید اقتصادی ارزان ترین شیر و دلخواه ترین شیر برای نوزاد , شیر مامان است . 
6 - مادری که شیر خویش را به نوباوه می‌دهد , از لحاظ روحی و جسمی رویش می نماید , کمتر حس خستگی و اضطراب و دلواپسی می نماید و حسی توانا برای برقراری رابطه با نوزاد خویش داراست . 
تفاوت شیرمادر با شیر کم آب 
* نوزاد , پروتئین و چربی شیر مامان را خوب تر از شیر کم آب هضم می نماید . 
* ترکیبات شیر کم آب تا مقدار ای مشابه ترکیبات شیر مامان است , ولی میزان مواد پرخاصیت آن برای همگی نوزادان یکسان است . در حالی که شیر هر مادری متناسب با نوزاد خودش است . 
* در نوزادانی که با شیشه شیر تغذیه میگردند , اسهال 3 تا 4 توشه بیشتر چهره میدهد . 
* تحقیقاتی که اخیرا انجام یافته شده‌است , نشان می‌دهد کودکانی که از شیر مامان استفاده می نمایند , در دوران کودکی در گیر طولانی تر وزن نمیشوند . در حالی که نوزاد شیر کم آب خوار در کودکی 20 تا 30 درصد احتمال بیش تر وزن خواهد داشت . 
* نوزادانی که در 3 ماه اولیه معاش از شیر مامان استفاده می نمایند , 34 درصد کمتر از نوزادان شیر کم آب خوار احتمال ابتلا به دیابت متعلق به انسولین را خواهند داشت . 
* نوزادان شیرمادر خوار نسبت به نوزادان شیرخشک خوار , در بزرگسالی کمتر در گیر پرفشاری خون و بیماری های قلبی می‌شوند . 
* نوزاد زمانی خسته شد , می تواند دیگر سینه مامان را مک نزند و مدتی طاقت نماید و سپس آغاز به مک زدن نماید , ولی در تغذیه با شیشه شیر این فرمان ممکن نیست . 
خاصیت مو جود در شیرمادر 
* در اولی روز به دنیا آمدن , کلستروم ( colostrum ) که مایعی زرد و بی نیاز از آنتی بادی است از سینه مامان بیرون می‌شود . این مایع , سیستم ایمنی تن نوزاد را تقویت کرده و از وی درمقابل بیماری ها مراقبت می نماید . 
* وقتی که نوزاد سینه مامان را مک میزند , در صدر , شیر آبکی و شیرین میباشد . بعداز یه خرده مک زدن , شیر چرب خیس و محکم میگردد و احتیاجات نوزاد را برای پرورش تامین می کند . 
* شیر مامان مبنی بر تغییرات آب و هوا عوض میشود , به عنوان مثال در هوای گرم , نوزاد احتیاجی به آب ندارد , چون مخلوط شیر مامان عوض می شود . 
* شیر مامان دارنده مواد پرخاصیت , آنتی بادی , هورمون , آنتی اکسیدان و دیگر موادی است که نوزاد به آن احتیاج داراست . 
* شیر مامان از مواد مفید جان دار در خون و ذخیره غذایی تن مامان تامین میگردد . 
* یک مامان سلامت روزمره 644 تا 756 گرم شیر ساخت می نماید . برای ساخت این میزان شیر , 500 کالری انرژی اضطراری است . 
* شیر مامان دارنده 330 میلی گرم کلسیم در هر لیتر است . 
از کجا بفهمیم که میزان شیر مامان برای تغذیه نوزاد کافی است؟ 
– نوزاد غالبا هر 8 تا 12 ساعت یک توشه , شیر می‌خواهد . 
– نوزاد 10 تا 15 دقیقه از هر سینه مامان شیر میخورد . 
– نوزاد می بایست دست کم 6 عدد پوشک را درطول روز تر نماید . 
– در ماه اولیه , نوزاد دست‌کم 3 توشه طی روز مدفوع می نماید . مدفوع نوزاد رنگ زرد و قابل انعطاف هست . 
– نوزادان در بالا , وزن کم می نمایند . البته در پهنا 2 هفته تغذیه با شیر مامان , به وزن اول خویش می رسند . 

تندرست پاها در بارداریعادت نگرانی را ترک کنید


پیرمرد هستم و دردسرهای متعددی را دیده‌ام , ولی بیشترشان هرگز پیش نیامد . مارک تواین 
نگرانی چیست؟ نگرانی , حس گرفتاری شدید است . نگرانی بیم از ناشناخته‌هاست ; نگرانی از اینکه بدترین چیز چهره خواهد اعطا کرد . ممکن است بیش تر از میزان نگران رخدادهای آتی شویم . حتی مکرراً‌ با خودمان حرف‌های منفی بزنیم و بدترین احتمال‌های جانور را در حیث بگیریم . اکثری از افکارمان اینگونه آغاز می شود : 
منزل می‌ماندم اگر… 
این را می‌گفتم اگر… 
تصمیم دیگری می‌گرفتم اگر… 
یا این که درصورتی که با اتومبیل تصادف کنم , چه کار کنم؟ 
در‌حالتی که بیکار شدم , چه کار کنم؟ 
در شرایطی‌که بیمار شدم , چه کار کنم؟ 
نگرانی یک خلق و خوی است ; یک گونه عادت 
فکر کردن . در‌صورتی‌که پدر و مادر فرد به‌طور مزمنی نگران بوده باشند , احتمال اینکه آن فرد هم‌چنین حالتی داشته باشد , مضاعف است و این وضعیت احتمالاً‌ به بچه‌هایش هم منتقل خواهد شد . از آنجایی که نگرانی یک عادت اخلاق و رفتار است , می‌توان بر آن غلبه و رفتاری مثبت‌تری را جایگزین آن کرد . 
نگران چه هستیم؟ 
مطالعات انجام‌شده در رابطه نگرانی نشان میدهد : 
– 40 درصد موردها نگرانی‌ها 
هیچ گاه صورت نمی‌دهد , به این ترتیب اصولا با شم نگرانی , وقت خودمان را تلف می‌کنیم . 
– 30 درصد آنچه نگرانش هستیم , پیش آمده است . یاد بگیرید قدری بی‌خیال گردید و خودتان و سایرین را ببخشید . نمی توان پیشین را تغییر تحول اعطا کرد . هیچ‌کس نمی‌تواند این کار را بکند . قبلی را آنگونه که هست , بپذیرید و ادامه دهید . 
– 12 درصد نگرانی‌ها بی‌مورد است , مثل اینکه بقیه افراد در رابطه ما به چه شکل فکر می‌کنند . 
– 10 درصد نگرانی‌های کوچک و بی‌اهمیت است , مثل نگرانی در رابطه اینکه ناهار چه بخوریم , نگرانی در رابطه دیر کردن و نگرانی در رابطه اینکه چه بپوشیم . 
– 8 درصد از آنچه نگرانش هستیم , در واقع رخداد میفتد . 
– 4 درصد نگرانی‌های ما در رابطه چیزهایی است که در اختیار ما نیست . نمی‌توانیم فیض را عوض کنیم . این نگرانی‌ها مشتمل بر نگرانی در رابطه تندرستی , مرگ یک عزیز یا این که یک بلای ارگانیک قریب‌الوقوع است . اکثر زمان ها حقیقت این رخدادها قابل‌تحمل‌تر از خویش نگرانی است . 
– 4 درصد نگرانی‌های ما در رابطه چیزهایی است که خیر کاملاً‌ بلکه قدری بر نتایج آن اشراف داریم . اساساً‌ فکر می‌کنم این گونه نگرانی سود کار یا این که بی‌عملی ما نسبت به مشکلات و چالش‌هایی است که با آن روبه‌رو هستیم . 
با دقت به‌این آمارها , ممکن است بد نباشد این سؤالات را از خویش بپرسید : 
– چنددفعه شده که به خاطر موقعیتی که بیرون از کنترل شماست , مبتلا تشویش بیش تر از مقدار شوید؟ 
– چرا اذن می دهیم نگرانی به قدری به ما فشار بیاورد که عملاً‌ بیمار شویم؟ 
– چرا انرژی دیوانه خودمان را با نگرانی هدر می‌دهیم؟ 
نمی‌توانم به جای شما بدین سؤالات جواب دهم . آنچه میتوانم توصیه کنم , فنونی برای غلبه بر نگرانی است . تصمیم تصاحب کردن برای دست برداشتن از عادت نگرانی بر عهده شماست . 
چه‌طور می‌توان از نگرانی دست برداشت یا‌ آن را کم کرد؟ 
در شرایطی که بشر هر روز قدری نگران باشد , در یک قدمت یکسری سال را از دست داده است . در صورتیکه مشکلی موجود است , در صورتی می توانید آن را برطرف کنید ولی به‌خودتان یاد بدهید که نگران نباشید . نگرانی هیچ زمان چیزی را حل نمی‌کند . 
1 – فراهم رویا رویی با بدترین حالت باشید , البته امیدوار باشید بهترین موقعیت پیش بیاید . این گفته دیل کارنگی در کتاب چه‌گونه از نگرانی دست برداریم و تدریجاً‌ معاش کنیم است . بدترین سود ممکن را بپذیرید و بعد از آن دست به کار گردید تا بدترین شرایط را تغییر تحول دهید و آن را خوبتر کنید . 
2 – دست به‌کار گردید . هر وقت متوجه شدید که تدریجاً‌ نگران شده‌اید , دست به کار گردید و سراغ کارهایی بروید که می بایست انجام دهید . در صورتی فهرست کارهایی را که می بایست انجام دهید , ندارید , آنان‌را فهرست کنید . هدف ها و کارهایی را که برای به وقوع پیوستن آن‌ها واجب است , به‌ترتیب بنویسید . یکی از فواید تهیه و تنظیم این فهرست این است که دیگر نگران نیستید که ممکن است چیزی دارای اهمیت را فراموش کنید . 
3 – حواس خویش را به چیز دیگری معطوف کنید . به صلح و دوستی گوشی تلفن بزنید . کتابی بخوانید . فیلمی عالی ملاحظه کنید . بچه‌ها را به پارک ببرید . پیاده‌روی کنید . کارهای متعددی است که می توانید انجام دهید . 
4 – حمایت بطلبید . دوستان عزیز و خانواده میتوانند منبع حمایت فوق‌العاده‌ای باشند , به‌خصوص در شرایطی که بگویند نظرشان چه چیزی است . گه گاه صرف کلام زدن به از بین رفتن نگرانی کمک می‌کند . 
5 – تصمیم بگیرید . در صورتیکه در رابطه یک مشکل حل نشده فردی یا این که کاری نگران می باشید , مجال دارید که تصمیم بگیرید . زمانی تصمیم بگیرید چه کار کنید , میتوانید تدریجاًً کارهایی برای دریافت کردن شایسته ترین سود انجام دهید . 
6 – مستقیماً‌ با مشکل روبه‌رو گردید . معمولاً‌ این خویش مشکل نیست که منجر نگرانی می شود , معمولاً‌ پیش‌بینی مشکل است که سبب ساز نگرانی میگردد . این مشکل چه تأثیری بر سایرافراد می گذارد یا این که آن‌ها چه واکنشی نشان می‌دهند؟ 
هر چه سریع‌تر با مشکل رویارویی کنید . 
7 – تمرین متانت کنید . اهمیت داراست که هنگامی را صرف وقار کامل خویش بکنید . چشمانتان را ببندید و از روش بینی نفس عمیق بکشید و از دهن آن را خارج بدهید . با هر نفس به‌خودتان القای ادب کنید . صرفا یکسری دقیقه ارتفاع می‌کشد که تنش از تن بیرون شود . 
8 – به چیزهای مورد‌علاقه گوش کنید . اینها می تواند موسیقی یا این که دیگر مطالب مد نظر باشد . 
9 – یادداشت‌نویسی . بخش اعظمی اشخاص بعداز نوشتن چیزهایی که سبب ساز نگرانی آنها میگردد , حس سبکی می‌کنند . در هنگام نوشتن , متوجه می شوید واقعاً از چه نگران میباشید و آن‌گاه میتوانید بی‌طرفانه به بهبود احوال بپردازید . 
10 – مراقب خودتان باشید . مضاعف استراحت کنید . برنامه غذایی سلامت داشته باشید و ورزش کنید . زمانی تن و ذهن خویش را رشد دهید , راحت‌تر می توانید مساله را بررسی کنید . مواجهه با مساله پیش‌بینی‌نشده آسان‌تر می گردد . 
11 – نعمت‌هایی را که دارید , بشمارید . چیزهای متعددی است که بابت آن شکرگذار باشید . به اطراف نگاه کنید . آدم در عالم زیبایی معاش می‌کند . می‌توان شکرگذار داشتن تندرستی , خانواده , ذهن , کشور , منزل , شغل و چه بسا چیزهای کوچک‌تر بود . 
12 – بر افکار خویش بررسی کنید . مراقب افکار خویش باشید و مهیا باشید تا افکار مثبت را جایگزین نگرانی‌ها کنید . فوت‌و‌فن متعددی هست که با استفاده از آن می‌توان از نگرانی دست برداشت . نکته اساسی استفاده منظم از آنان تا وقتی است که خلق نو به عادت تبدیل شود . این گفته را به یاد داشته باشید که متانت , گهواره اقتدار است .

تندرست پاها در بارداری


بارداری احتمالا دردهایی خراب یا این که نامفهوم را در بدن‌تان , از رمز تا پا ساخت نماید . 
این پیشنهادات به شما امداد می ‌کند تا فشار روی پاهای ‌تان را در هنگام بارداری کاهش دهید : 
* هر وقت که می ‌توانید با توکل دادن به جایی , سنگینی وزن ‌تان را از روی پاهای ‌تان بردارید . ولی از چهارزانو نشستن که احتمالا گردش خون رحم را مختل نماید , اجتناب نمائید . 

* وقتی که برای برهه زمانی متعددی نشسته ‌اید , ‌ پاهای ‌تان را کش دهید . 

* کفش‌‌ های راحت و سفت بپوشید که به طور کامل مقدار پای‌ تان باشد . مقدار کفش ‌تان احتمال دارد در طول بارداری تغییر و تحول نماید . 

* چنانچه کف پای تان صاف است , ‌ برای پیاده ‌روی یا این که ورزش روزمره یک جفت کفش ورزشی بخرید , به دلیل آنکه از نظر جذب ضربه خوبتر از دیگر کفش ‌ها می‌باشند . 

* از کفش ‌های پاشنه‌ بلند خودداری کنید . کفش ‌های پاشنه کوتاه , مطلوب می‌باشند . 

* وقتی که شم گرفتگی در ماهیچه‌ها پشت ساق کردید , پاهای ‌تان را شل نمائید . برای امداد به پیشگیری از گرفتگی ساق پا , ماهیچه‌ها ‌تان را به آرامی جنبش دهید , بنابراین که زانو‌های ‌تان را به چپ و راست بچرخانید تا این ماهیچه ها ورزش داده شوند .

ساخت قرص ضد سرطان به وسیله دانشمندان دانشکده علم ها پزشکی

ساخت قرص ضد سرطان به وسیله دانشمندان دانشکده علم ها پزشکی 

ساخت قرص ضد سرطان به وسیله دانشمندان کالج علم ها پزشکی 


قرص کروسین ( ضد سرطان ) , ساخت محققان حاذق دانش کده علم ها پزشکی شهر مشهد مقدس , بعد از طی روند آزمایشگاهی و آزمایش های بالینی , به تراز ساخت رسید . 

تجمیل الانف

به نقل از هفته طومار خوراک و خراسان , این دارو به سعی پزشک سید احمد مهاجری عضو هیات علمی مجموعه فارماکودینامی و سم شناسی دانش کده داروسازی دانشکده علم ها پزشکی شهر مشهد در قالب کمپانی علم بنیان “ پویش داروی سینا ” پباده سازی و تاسیس شده است و بعد از طی فرآیند تایید و آزمایش های بالینی و آزمایشگاهی به سطح ساخت رسیده است . 


به گفته دکتر معالج حسن انصاری محسنی مدیریت ادله کمپانی داروسازی سامی ساز , در تراز ابتدا ۲۰ هزار قرص کروسینا به وسیله کمپانی داروسازی سامی ساز ایجاد و در تراز داروخانه های شهر مشهد توزیع شده‌است . 


پزشک سید احمد مهاجری در مورد این داروی مخصوص اظهار داشت : قرص کروسینا دربردارنده ماده موثره کروسین ( crocin ) , مهم‌ترین بخشی از فعال در زعفران است که برای نخستین بار بوسیله کمپانی علم بنیان “ پویش داروی سینا ” با همیاری کمپانی داروسازی “ سامی ساز ” ساخت شده و مطالعات بالینی گوناگون که در قبلی و حالا بر روی زعفران و کروسین صورت گرفته خاصیت درمانی زیادی را برای این دارو به ثابت رسانده است . 


1036395 


این عضو هیات علمی کالج علم ها پزشکی شهر مشهد با اشاره به این‌که کروسین بعنوان یک تکمیل کننده دارویی دارنده خواص ضد افسردگی و شور آوری است خاطر نشان کرد : در یک مطالعه بالینی اثرات بارز درمانی کروسین برافسردگی , اضطراب و سالم کم عقل مریض در مقایسه با دارونما به ثابت رسید . 


دکتر معالج مهاجری بابیان این که این دارو از منشا زعفران بدست میاید و بزرگترین آنتی اکسیدانت زعفران به شمار می‌رود و اکثری از خاصیت درمانی زعفران به‌این جزو نسبت داده میگردد تصریح کرد : اعم از این خاصیت می شود به اثر درمانی آن پیشگیری و در دست گرفتن سرطان , معالجه آلزایمر و بهبود یاد , ارتقاء قوای بصیرت در سالمندان , پیشگیری و معالجه اختلالات شبکیه دیده در بیماران دیابتی , معالجه اختلالات جنسی , در دست گرفتن و تهیه قند خون اشاره نمود . 


10701198497 


به گفته این محقق دانش گاه علم ها پزشکی شهر مشهد , فعلا تعدادی طرح پژوهشی در تراز دانش کده علم ها پزشکی مشهد مقدس بر روی خاصیت دارویی قرص کروسینا در حالا انجام است و آرزو می‌رود نتایج مثبت این پژوهش ها اثرات بالقوه و درمانی این داروی تکمیل کننده را هرچه بیشتر معلوم سازد . 


از آن جا که زعفران بعنوان منبع این داروی مستقر مرز و بوم و استان خراسان است حمایت از ساخت این دارو و موفقیت در بازار دارویی , می تواند نقش به سزایی در به وقوع پیوستن اقتصاد مقاومتی , اقتصاد علم بنیان و قربت بیشتر صنعت و دانش گاه ایفا نماید .